COMANDA TELEFONIC
0754.566.756
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.fish4fun.ro.

Va recomandam sa accesati site-ul numai dupa citirea cu atentia a tuturor termenilor si conditiilor inscrise pe www.fish4fun.ro. Folosirea acestuia implica acceptarea acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Drepturi de autor


Intregul continut al site-ului www.fish4fun.ro (texte, imagini, grafica etc) este proprietatea SC RAYSSA EVENTS SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site:

Imaginile prezentate pe site au caracter exemplificativ. Produsele pot sa difere fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului etc, in functie de performantele monitorului fiecarui client. SC Dago4ever Online SRL isi rezerva dreptul de a schimba disponibilitatea produselor si caracteristicilor acestora, precum si orice alt continut al site-ului, fara nici o notificare prealabila.

Pretul: Preturile prezentate pe www.fish4fun.ro includ toate taxele aplicabile conform legislatiei in vigoare. Preturile afisate NU includ costurile de livrare. Pretul pe care il veti avea de platit la livrarea produselor este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii. Modificarea preturilor se poate face oricand, in functie de modificarile de pret ale furnizorilor sau in functie de strategia de pret a www.fish4fun.ro. Acest lucru se face fara o instiintare prealabila. Nu exista comanda minima in magazinul online www.fish4fun.ro.

Programul de lucru


Programul de lucru al magazinului este de luni pana vineri, intre orele 9 si 17. Pentru urgente, ne puteti contacta telefonic pana la ora 20, inclusiv in zilele de sarbatoare.

Comenzile online se pot plasa non-stop, urmand a fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea produselor


Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, de luni pana sambata pe intreg teritoriul Romaniei. Nu se fac livrari duminica.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor www.fish4fun.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.fish4fun.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Fiecare comanda online trebuie confirmata telefonic. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate. Asadar dupa ce ati efectuat o comanda ferma pe site veti fi contactat de catre un operator fish4fun.ro pentru confimarea telefonica a acesteia.

Comenzile cu o valoare de peste 200 lei vor fi livrate gratuit, in toata tara, indiferent de volum si greutate. Valoarea transportului pentru comenzile sub aceasta valoare este de 15 lei.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal, in 24-72 de ore de la confirmarea unei comenzi, primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stoc la funizor/producator/importator. Daca in anumite cazuri, produsul nu se (mai) afla pe stoc, un operator fish4fun.ro va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate, clientul avand posibilitatea de accepta noul termen sau de a anula comanda.

ATENTIE! Pentru livrari in strainatate, livrarea se face prin firme de curierat, iar cheltuielile de livrare sunt suportate exclusiv de client, indiferent de valoarea comenzii. Costurile aferente livrarii vor fi comunicate clientului cu domiciulul in strainatate de catre un operator fish4fun.ro atunci cand va face confirmarea telefonica a comenzii online.

Comanda


Clientul poate efectua comenzi pe www.fish4fun.ro, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.

In cazul in care intampinati dificultati la finalizarea comenzii online, ne puteti suna sa primit instructiuni de la operatorii nostri sau ne puteti comanda telefonic.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.fish4fun.ro, in cazul platii online;
datele furnizate de catre client, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
in cazul inregistrarii de comenzi false de catre cumparator cu furnizarea unor date de contact fictive;
in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.fish4fun.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Cumparatorul poate anula comanda daca produsul nu se afla pe stoc si nu accepta noul termen de livrare, o data cu reintrarea pe stoc.

Returnarea produselor:


Produsele achizitionate la distanta (telefonic / online) pot fi returnate de catre persoanele fizice conform O.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsele trebuie sa nu prezinte urme de uzura sau deteriorare, sa nu prezinte semne de utilizare, trebuie sa fie insotite de toate accesoriile, de ambalajul original in stare perfecta si sa fie insotit de toate documentele impreuna cu care au fost livrate.

Exceptări de la dreptul de retragere

Conform O.U.G Nr 34/ 2014 Art.16 Litera e) „furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator”;

Conditii generale pentru retur:


- Produsul nu trebuie folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj!

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014.

- In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi pe site-ul www.fish4fun.ro din partea clientului.

Returul produselor se poate face doar prin curier, iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Va fi accesptat doar returul prin firme de curierat.

Costurile de returnare pot sa difere fata de taxa achitata initial, in functie de curierul ales de catre cumparator, de modul de ambalare al produsului, taxa achitata initial de catre client este o taxa fixa, stabilita de catre SC RAYSSA EVENTS SRL, diferenta de valoare a taxei de transport fiind suportata de catre firma noastra. Taxa de transport achitata de client initial, la livrarea produsului, nu va fi returnata.

Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

ATENTIE: returul produselor si rambursarea contravalorii acestora se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, tot in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor.

Orice cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email: retur@fish4fun.ro.

Model de formular de retragere


Catre,

SC RAYSSA EVENTS SRL 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse comandate la data (*)/primite la data (*), conform comenzii nr.....

Numele consumatorului

Adresa consumatorului

Semnatura consumatorului

Data

ATENTIE: Produsele se expediaza doar dupa acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a societatii, in functie de furnizorul respectivului produs!

Link-uri utile :

http://www.anpc.gov.ro/

REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN : https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

Produsele primite defecte
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a SC Dago4ever Online SRL. Daca firma noastra nu poate inlocui produsul cu unul identic, va restitui contravaloarea produsului. Cheltuielile de returnare a produselor defecte si de re-livrare a unor produse functionale cad exclusiv in sarcina SC Dago4ever Online SRL, cu conditia ca clientul sa notifice in scris cumparatorul in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului.

Garantii


Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.fish4fun.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs.

Clientul trebuie sa pastreze factura care contine aparatul, certificatul de garantie si dovada achitarii facturii pentru a beneficia de garantie.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componentepiese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Toata responsabilitatea asupra defectiunilor aparute pe perioada garantiei revine in sarcina producatorului/importatorului produsului.

Date contact:

SC RAYSSA EVENTS SRL

Comlosu Mare, Timis

Telefon: 0799.400.041

Email: contact@fish4fun.ro

Numar Registrul Comertului: J35/1157/2016

CUI (cod fiscal): 35945589